Een eigen recreatiewoning financieren

Bij Parador begrijpen we dat elke investering uniek is. Daarom bieden we flexibele betalingsplannen aan die rekening houden met uw financiële mogelijkheden en toekomstplannen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw recreatiewoning, wetende dat het financiële plaatje bij u past.

Deskundig advies
Snelle afhandeling
Transparante kostenstructuur
Begeleiding van A-Z

Een vakantiewoning financieren

Een eigen recreatiewoning financieren is meer dan een investering; het is een investering in ontspanning, familie en onvergetelijke momenten. Wij streven er dan ook naar om het financieren van uw recreatiewoning zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Wij geloven in een open communicatie. Tijdens het financieringsproces zorgen we ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle kosten, rentetarieven en voorwaarden. Geen verrassingen, alleen transparante informatie die u helpt een weloverwogen beslissing te nemen.

Het vinden van een passende financiering voor een vakantiewoning vereist specialistische kennis. Zo kan het verkrijgen van een lening voor een recreatiewoning lastiger zijn dan voor een woonhuis. Banken of financiële instellingen stellen namelijk aanvullende voorwaarden bij het verstrekken van financiering voor een recreatiewoning. Wij raden aan om vooraf grondig advies in te winnen bij een hypotheekadviseur, aangezien deze u kan bijstaan bij het ontdekken van financiële mogelijkheden, zoals het combineren van diverse financieringsvormen. Zo kan financiering tot stand komen door gebruik te maken van eigen middelen, een verhoging van de hypotheek op de primaire woning of op de vakantiewoning zelf. Bij ons staan uw wensen voor het financieren van uw recreatiewoning centraal.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met onze deskundige adviseurs en ontdek hoe u uw recreatiewoning kunt financieren. 

Contact opnemen