Vakantiewoning kopen met rendement

Sinds enkele jaren wordt vakantie vieren in eigen land steeds populairder. Dit, in combinatie met de lage rente, zorgt ervoor dat steeds meer mensen ervoor kiezen te investeren in een vakantiewoning. Wanneer u ervoor kiest uw vakantiewoning te verhuren, kunt u jaarlijks profiteren van een interessant netto rendement (5%).

Profiteer van rendement bij verhuur van uw vakantiewoning

Bij de aanschaf van een vakantiewoning kunt u zelf bepalen hoe u gebruik wilt maken van uw eigen verblijf. Wilt u deze volledig verhuren of gedeeltelijk? In het geval van volledige verhuur regelen wij van A tot Z alles omtrent de verhuur van uw woning. Bij gedeeltelijke verhuur nemen wij ook alles voor u uit handen, maar bepaalt u zelf wanneer de woning beschikbaar is voor toeristische verhuur.

Netto rendement van 5%
Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
Vakantiewoningen op A-locaties
Financieel advies op maat
Meer informatie aanvragen

Slim investeren bij Parador

Als u een vakantiewoning wilt kopen met rendement, bent u bij Parador aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de branche weten we bij Parador precies wat nodig is om uw vakantiewoning succesvol te verhuren. Als gevolg hiervan profiteert u van een hoge bezettingsgraad en een aantrekkelijk potentieel rendement.

Meer lezen over Parador

Veelgestelde vragen over het kopen van een vakantiewoning met rendement

Wat is het rendement bij Parador? 

Het potentieel rendement bij Parador is 5% (netto) op jaarbasis. Echter is het rendement van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar de vakantiewoning staat, de (aankoop)prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.

Hoeveel rendement op een vakantiewoning?

De hoogte van het rendement is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie waar de vakantiewoning staat, de (aankoop)prijs van de woning en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is gesteld voor verhuur.

Meer informatie over het kopen van een vakantiewoning met rendement? Neem vrijblijvend contact op met onze deskundige adviseurs.