Investeringsmogelijkheden

Investeert u in een recreatiewoning en kiest u voor een standplaats bij Parador Parcs, dan heeft u de keuze uit drie opties: volledig eigen gebruik, volledige verhuur of gedeeltelijke verhuur en gedeeltelijk eigen gebruik. Investeren in een recreatief verblijf is altijd een verstandige keuze; een slimme investering in vakantie op maat, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. 

Volledig eigen gebruik

Allereerst kunt u een accommodatie aanschaffen om deze geheel en alleen zelf te gebruiken. Vergeet de urenlange zoektocht naar een geschikte vakantiebestemming en accommodatie, uw vakantiebestemming is letterlijk uw tweede thuis. Pak uw spullen en u kunt er direct tussenuit, op vakantie wanneer u wilt met eeuwige garantie van een fijne plek!

Volledige verhuur

Een andere investeringsmogelijkheid is om de recreatiewoning volledig te verhuren, de beste optie wanneer u voor rendement gaat. Parador zal u de verhuur volledig uit handen nemen! Wij verzorgen de verhuur via onze website en zorgen dat uw chalet of stacaravan weer helemaal spik en span klaar staat voor de volgende gasten. U stelt uw accommodatie beschikbaar, wij regelen de rest! 

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

Profiteren van de voordelen van zowel privégebruik als verhuur? U kunt ook kiezen voor gedeeltelijke verhuur en gedeeltelijk eigen gebruik van uw accommodatie. Vakantie vieren wanneer het u uitkomt en in de periodes dat u niet in uw accommodatie verblijft, kunt u inkomsten genereren uit recreatieve verhuur. Het beste van twee werelden!

Meer informatie? Neem contact op.