Direct aan strand en zee
Nabij Blankenberge centrum
Ideale, rustige uitvalsbasis

Chalets te koop in Blankenberge

Chalet kopen aan zee in Blankenberge? Op loopafstand van het prachtige zandstrand ligt Beachside. Een fijne, eenvoudige uitvalsbasis aan de Belgische kust. Een rustig park waar u uzelf even kunt terugtrekken in uw eigen chalet, maar in de directe omgeving is er genoeg te beleven. Naast het strand heeft de populaire badplaats veel te bieden, zoals een moderne jachthaven, Sea Life, de enige pier van België en meer! Kortom, een perfecte plek om uw chalet te kopen én te plaatsen!

Bekijk video
Ons aanbod

Chalets in Blankenberge

Locatie en omgeving

Ontspannen aan de Belgische kust

Faciliteiten

Eenvoudige uitvalsbasis

Ons aanbod

Tweede thuis aan zee

Uw recreatiewoning uitlopen en in mum van tijd met de voeten in het zand staan, voor velen is dit slechts een verre droom. Met Parador komt deze droom dichterbij en kan dit uw realiteit worden. Grijpt u deze kans? Niet alleen is dit een unieke kans, ook is het een slimme investering. Neem een kijkje in ons aanbod!

Belgica Summer Dream Dune
Beachside
40 m²
2 slaapkamers
Uitverkocht
Belgica Summer Dream Beach
Beachside
44 m²
2 slaapkamers
Uitverkocht
Belgica Sea Cottage
Beachside
44 m²
3 slaapkamers
Belgica Summer Dream key west
Beachside
45 m²
2 slaapkamers
Contact

Wij staan voor u klaar

Contact & adres

  • Rijfra NV
    Merksplassesteenweg 104
    2310 Rijkevorsel
    BTW: BE 0471 302 610

Downloads

Investering aan de kust

De kust is voor velen toch wel de ideale vakantiebestemming. Niet alleen in de zomer, ook in de winter vinden veel toeristen hier hun rust. Mede door haar prachtige lange zandstranden is het niet gek dat dit een geliefde locatie is om te investeren in recreatief vastgoed. Parador biedt daarom moderne chalets aan voor verkoop. Meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op