Ruim aanbod
Privégebruik en verhuurmogelijkheden
Nieuw én jonge occasies
Zes parken op toplocaties

Investeren in én genieten van uw eigen recreatiewoning

Profiteren van een slimme investering én vakantie vieren wanneer het u uitkomt? Met een gemiddeld rendement van 5% bent u bij Parador verzekerd van een slimme investering. Koop uw eigen droomverblijf op één van de prachtige vakantieparken van Parador, in België of Nederland. Zo kunt u ten alle tijden genieten van de gezellige vakantiesfeer op het park. In de periodes dat u zelf niet op het park verblijft, kunt u ervoor kiezen om uw chalet of stacaravan beschikbaar te stellen voor verhuur aan toeristische gasten. Wij bieden al het nodige om dit proces voor u uit handen te nemen. Wij ontzorgen, u geniet! 

Ons aanbod

Uw droomverblijf op één van onze parken

In België of in Nederland… Parador biedt een ruim aanbod van chalets en stacaravans. Verschillende merken, formaten, gemeubileerd en ongemeubileerd. Van de allernieuwste chalets tot tweedehands stacaravans. Voor ieder wat wils!

Topdeal
Belgica Summer Dream Beach
Beachside
44 m²
2 slaapkamers
In prijs verlaagd
Belgica Cottage 3 (4-6 personen) kavel 229
Duinzicht
44 m²
2 slaapkamers
Prachtige L-Chalet reeds geplaatst en aangesloten op perceel 335-336!
Breebos
66 m²
3 slaapkamers
Belgica Summer Dream Lia
Hippodroom
36 m²
3 slaapkamers
Belgica Duinzicht
Duinzicht
44 m²
2 slaapkamers
Onze vakantieparken

Aan de kust of in de natuur

Onze parken zijn gelegen op toplocaties aan de Belgische en Zeeuwse kust, de groene Ardennen of vlakbij het bruisende Antwerpen. Met een tweede verblijf op één van onze parken geniet u ongetwijfeld van een fijne omgeving waar van alles te beleven valt, voor jong en oud. Ontdek wat onze parken te bieden hebben!

Bekijk onze parken
Investeringsmogelijkheden

Van privégebruik tot verhuur

U kunt ervoor kiezen uw droomverblijf volledig privé te gebruiken, zo kunt u altijd komen en gaan wanneer u wilt. Wanneer u een periode niet verblijft in uw chalet of stacaravan, heeft u de mogelijkheid uw accommodatie aan te bieden voor toeristische verhuur. Wij nemen dit proces uit handen en zorgen dat alles van verhuur tot schoonmaak geregeld wordt. Op deze manier kunt u privé genieten van uw accommodatie wanneer u dat wenst en tegelijkertijd profiteren van opbrengsten uit verhuur. Het beste van beide werelden!

Meer over onze investeringsmogelijkheden

Nieuws & ontwikkelingen

21 nov. 2023
Het verzekeren van uw eigen recreatieverblijf
Lees meer
7 nov. 2023
Uw eigen chalet of stacaravan winterklaar maken
Lees meer
16 okt. 2023
Bezoek onze verkoop kijkdagen aan de Belgische kust
Lees meer
3 okt. 2023
Ongelofelijke verkoop Najaarsdeal
Lees meer
20 jan. 2023
Vakantiechalet in eigen land steeds populairder als tweede verblijf
Lees meer

Team Parador staat voor u klaar

Heeft u vragen over ons aanbod van chalets en stacaravans, de investeringsmogelijkheden of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar en begeleiden u graag in de zoektocht naar uw droomverblijf!

Neem contact met ons op