Over ons

Ruim aanbod

Voor ieder wat wils! Ons verkoopaanbod omvat diverse typen chalets en stacaravans, zowel nieuw als jonge occasies. Onze chalets en stacaravans zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij u ervan kunnen verzekeren dat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering. Jarenlang én het hele jaar door, 'winterproof' vakantieverblijven maken onderdeel uit van ons aanbod! Niet direct kunnen vinden wat u zocht? Onze exclusieve partner Caravandeal kan u gegarandeerd helpen bij uw zoektocht. Heeft u specifieke wensen? Ook is het mogelijk om een chalet op maat te laten maken.

Toplocaties

Plaats uw accommodatie op één van onze parken! Parador Parcs bestaat uit zes parken, allen gelegen op unieke locaties in België en Nederland. Op loopafstand van het strand, in een natuurpark middenin de Ardennen of nabij het historische Antwerpen. Dallas, Duinzicht en Hippodroom bieden de perfecte strandvakanties aan de kust, terwijl u bij Ardinam terecht kunt voor een actieve, avontuurlijke vakantie in de natuur. Bij Breebos en Ter Heide kunt u even helemaal tot rust komen en bent u in no-time bij grote omliggende steden voor een gezellig dagje uit. Niet alleen kiest u uw favoriete park, ook heeft u keuze uit diverse kavels op het park. Zo kiest u een plekje dat écht bij u past, uw thuis bij Parador.

Service & kwaliteit

Kies voor uzelf, kies voor Parador! Investeert u bij Parador, dan kiest u voor kwaliteit en service, als investeerder staat u bij ons voorop. Wij zorgen voor een prettig aankoopproces van begin tot eind. Samen gaan wij op zoek naar uw droomverblijf, wij zullen u volledig begeleiden in het traject waarna wij het chalet transporteren naar en aansluiten op de door u gekozen standplaats.

U investeert in een vakantieverblijf, wij investeren in de ruimte eromheen. Van het onderhouden van onze parken, tot het vernieuwen van de recreatie faciliteiten. Voortdurend streven wij naar verbetering, voor onze investeerders én onze gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op