Animatie en zomerse thema-avonden
Zwemvijver met strand
Fantastisch spray park

Koop uw stacaravan in de Antwerpse Kempen

Centraal gelegen in de Antwerpse Kempen, in Rijkevorsel, ligt Verblijfpark Breebos, een fantastisch park voor jong en oud. In het midden van een rustige omgeving, maar omringd door gezellige, bruisende steden zoals Antwerpen, Turnhout en Breda. Breebos mag dan niet aan de kust liggen, toch kunt u bij ons genieten op het strand aan de zwemvijver. Hoe fijn is dat! Koop uw chalet of stacaravan in de Kempen bij Breebos en u kunt hiervan profiteren, wanneer het u uitkomt.

Ons aanbod

Chalets en stacaravans in Rijkevorsel

Locatie en omgeving

Rustig en centraal gelegen

Faciliteiten

Voor een écht vakantiegevoel

Ons aanbod

Thuis voelen op vakantie

Een recreatiewoning vlakbij Antwerpen, met een centrale ligging en dan ook nog eens bij een strand met een zwemvijver, dat is uniek! Daarom voelt het bij Breebos altijd als vakantie. Met de aankoop van uw eigen chalet of stacaravan kunt u ten alle tijden, wanneer het u uitkomt, genieten van een vakantie op een plek die voelt als thuis. Woning verhuren? U zult vast en zeker vele gasten blij maken met dit fijne verblijf. Niet alleen slim, maar ook leuk investeren!

Swift Chamonix
Breebos
43 m²
3 slaapkamers
Enkel chalet
Breebos
40 m²
2 slaapkamers
Carnaby Finesse
Breebos
45 m²
2 slaapkamers
Irm Rainbow Panoramic
Breebos
50 m²
3 slaapkamers
Willerby Signature
Breebos
45 m²
2 slaapkamers
Contact

Wij staan voor u klaar

Contact & adres

  • Recreatiecentrum Breebos NV
    Merksplassesteenweg 104
    2310 Rijkevorsel
    BTW: BE 0472 48 77 90

Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen

Waarom investeren in recreatief vastgoed bij Parador? Investeren vergt enige kennis en kost vaak veel tijd. Niet bij Parador. Mede doordat u alle informatie onder één dak vindt, bespaart u tijd en moeite tijdens de zoektocht. Daarnaast beschikken wij, door onze jarenlange ervaring in het vak, over de benodigde kennis om u te helpen tijdens het traject.

Neem contact op