Beleggers vrezen wet 2024 - Recreatief vastgoed biedt alternatief

Vanaf 2024 treedt in Nederland de nieuwe (Nederlandse) wet op vaste huurcontracten in werking, waardoor de vaste huurovereenkomst voor onbepaalde tijd weer de standaard wordt. De wet stelt strikte regels voor huurovereenkomsten en beperkt de flexibiliteit die beleggers voorheen hadden. Het sluiten van tijdelijke huurovereenkomsten wordt voor beleggers grotendeels beperkt, op enkele uitzonderingen na. In combinatie met de (Nederlandse) wet betaalbare huur roept dit vragen op bij vastgoedbeleggers over de impact op rendementen en de haalbaarheid van rendement in dit segment.

In deze onzekere tijden biedt investeren in een recreatiewoning dé oplossing. Door de flexibiliteit in prijsstelling en de mogelijkheid om te profiteren van seizoensinvloeden, kunnen beleggers hun rendementen maximaliseren. Bovendien is dit het ideale moment om in te stappen; met de toenemende populariteit van vakanties in eigen land en de groeiende markt voor korte verblijven. Kortom een aantrekkelijke keuze voor beleggers die op zoek zijn naar rendement en flexibiliteit in de vastgoedmarkt.

Investeren bij Parador

Met een potentieel netto rendement van 5% bent u bij Parador verzekerd van een slimme investering. Ontdek onze luxe recreatiewoningen op Vakantiepark Duinzicht, gelegen aan de populaire badplaats Dishoek in Zeeland. Met jaarlijks tientallen miljoenen toeristen aan de Zeeuwse kust, vormt dit de ideale locatie voor een waardevolle investering.

Bekijk onze recreatiewoningen in Nederland

Investeren in een recreatiewoning in België

Investeren in een recreatiewoning buiten Nederland? Bij Parador heeft u ook de mogelijkheid om te investeren in een recreatiewoning in België. Met keuze uit maar liefst 5 verschillende parken vindt u gegarandeerd een geschikte locatie voor uw investering.

Bekijk ook ons investeringsaanbod in België