Rijkevorsel in omgeving Antwerpen

Wat de ligging van Verblijfpark Breebos zo fijn maakt, is de combinatie van de rustige omgeving vol natuur en de centrale locatie dichtbij het stadsleven, waardoor je kunt genieten van twee uitersten. In de nabije omstreek van Rijkevorsel, vindt u grote Belgische steden zoals Antwerpen en Turnhout. Ook ligt de grens van Nederland op een aantal kilometers afstand, zo verblijft u vlakbij Breda en Tilburg. Het is zeer aan te raden om stedentrips in te plannen naar deze mooie plaatsen.

Dagje Breda

Breda, een leefbare stad die niet stilstaat, maar vooruit beweegt. Voor wie houdt van kunst, eten of varen, is het de perfecte stad voor een dagje weg. De Blind Walls Gallery is één van de tofste bezienswaardigheden, een museum maar dan op straat! Op de route vindt u ruim 100 muurschilderingen, waar de verhalen van Breda in terug te vinden zijn. Bij Bootje Varen Breda heeft u keuze uit diverse boten die u kunt huren voor een dagje op het water. Leuk met het hele gezin! Liever wat actiever bezig zijn? Huur dan een SUP of een waterfiets. Sluit de dag af met een hapje en drankje bij FoodHall Breda. Hier vindt u de lekkerste gerechten uit maar liefst 12 verschillende keukens.

Antwerpen

Als u van shoppen houdt, is Antwerpen de ‘place-to-be’. De bekende Meir zit vol met hippe winkels, maar ook de zijstraatjes bestaan uit leuke winkeltjes en gezellige café’s. Naast de winkels ook de geschiedenis van de stad induiken? De Grote Markt is een plein waar het stadhuis en de Brabofontein te vinden zijn, daardoor is de markt ook één van de bekendste plekken van de historische stad. Neem ook eens een kijkje in de Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal, waar u vele kunstwerken kunt bewonderen.

Pretparken

Met de kids op pad? Bezoek de twee leukste pretparken: De Efteling en Bobbejaanland! Sprookjespretpark De Efteling bevindt zich boven de Nederlandse grens. Niet alleen is het een feestje voor kinderen om hierheen te gaan, ook echte achtbaan liefhebbers zullen hier ultiem genieten. Het park beschikt namelijk over een aantal spectaculaire achtbanen, zoals de Python en Baron 1898. 

Bobbejaanland in Lichtaart is méér dan een pretpark! Naast alles wat je bij een pretpark verwacht, organiseert Bobbejaanland ook regelmatig leuke evenementen en shows. Zo kunt u de strafste Halloween ooit ontdekken in de zeven spookhuizen óf de mascottes ontmoeten tijdens een meet & greet.